Werkkleding bedrukken

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Merk


Werkkleding moet comfortabel zitten en functioneel zijn. Voor het bedrukken van werkkleding kun je daarom kiezen uit de werkshirts, werkpolo’s, sweaters en overige werk- en bedrijfskleding van Santino.

Beste kwaliteit werkkleding om te bedrukken

Werkkleding moet comfortabel zitten en functioneel zijn. Met goed zittende kleding kun je je werkzaamheden op een goede en prettige manier uitvoeren. Daarnaast is duurzaamheid van de werkkleding belangrijk. De kleding moet lang meegaan onder alle omstandigheden waar je bij je werkzaamheden mee te maken krijgt. Daarom gebruiken we bij Tigerprint alleen de beste kwaliteit werkkleding om te bedrukken. Hiervoor kiezen we voor de shirts, polo’s, sweaters, vesten en overige werkkleding van het merk Santino.

Santino biedt een groot assortiment professionele werk- en veiligheidskleding. Van reflecterende jassen voor in de bouw tot nette polo’s voor personeel in een bedrijfskantine. Bij Tigerprint kunnen we al deze soorten bedrijfskleding bedrukken. De kleding is in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Je kunt dus goedkoop werkkleding laten bedrukken of voor de allerhoogste kwaliteit kiezen, dan ligt de prijs iets hoger.

Bedrijfskleding bedrukken zorgt voor zichtbaarheid

Door je bedrijfslogo op bedrijfskleding te drukken straal je professionaliteit uit en je bent er herkenbaar door. Heb je te maken met klanten, in de horeca of een winkel bijvoorbeeld, dan zien zij meteen wie ze aan kunnen spreken. Zijn je werknemers buiten aan het werk, bijvoorbeeld in de bouw, als hovenier of klusjesman, dan kun je met een mooie en duidelijke bedrukking reclame maken voor je bedrijf doordat voorbijgangers je bedrijfsnaam zien en deze onthouden.

Werkkleding laten bedrukken door Tigerprint

De bedrukking op de werkkleding kan geplaatst worden op de voor- of achterkant of op de mouw. De werkshirts, polo’s en vesten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt dus een kleur kiezen die bij de huisstijl van je bedrijf past of gewoon voor een neutrale kleur waarop een logo goed opvalt. Fullcolour op zwart drukken is een van onze specialiteiten. Dus we kunnen je tekst of logo ook laten schitteren op zwarte werkkleding.

Alle werkkleding bedrukken we in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we altijd de beste kwaliteit drukwerk verzorgen en een snelle levertijd garanderen.

Kun je nog advies gebruiken over werkkleding bedrukken? Of heb je vragen over je order, dan kun je altijd bellen op 085 - 744 1494. Wil je de kleding eerst even zien, voelen en eventueel passen dan kun je langskomen in een van onze showrooms in Tilburg of Breda.