Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Merk
Sweaters bedrukken

Je kunt hoodies en sweaters bedrukken bij Tigerprint. We hebben onder andere hoodies van Stanley/Stella voor mannen en vrouwen, Fruit Of the Loom jackets en sweaters voor mannen van het merk Gildan. Deze sweat truien zijn allemaal gemaakt van ander materiaal.

Zo is de trui van Stanley/Stella gemaakt van 85% gekamd katoen en 15% gerecycled polyester. De Gildan trui is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester en de Fruit Of the Loom hoody is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.  In de regel zijn de Sweaters en Hoodies van Gildan het goedkoopst.

Weergave:TegelsLijst

Hoodie bedrukken


Een hoodie is een lekkere warme trui met capuchon die je met een unieke tekst, logo of afbeelding kunt laten bedrukken bij Tigerprint. Zo zijn de hoodies perfect voor de wat koudere dagen. Met een hoodie vat je geen kou en door de dikke stof blijft je lichaam warm. Tevens ziet het er ook nog eens leuk uit. Een hoodie is dus ideaal onder alle omstandigheden. Niet voor niets dragen miljoenen mensen wereldwijd dit kledingstuk. Het is zowel een stoere als een sportieve outfit. Kortom, de hoodie past iedereen. Laat daarom nu je hoodie bedrukken voor je team of vriendengroep.

Hooded sweaters bedrukken


Voor iedereen is er wat wils in ons assortiment hebben we verschillende soorten sweaters en hoodies. Zo is er een sweater die zowel voor mannen als vrouwen is. Of liever een sweater met een rits, het kan allemaal. Daarnaast hebben we voor kinderen leuke sweaters zodat ook zij er stoer bij lopen.

Hoodies of sweaters bedrukken is erg eenvoudig bij Tigerprint. Je kunt het direct online bestellen, heb je vragen of hulp nodig bij je bestelling dan helpen wij je graag!

Sweaters bedrukken voor teams of vriendengroepen


Veel mensen kiezen ervoor om sweaters te bedrukken wanneer ze aan een toernooi of event deelnemen. Zo laten vriendengroepen bijvoorbeeld vaak sweaters bedrukken, zodat mensen ze kunnen herkennen. Wanneer je dezelfde bedrukte sweater of hoodie aan hebt, draag je meer het gevoel van eenheid uit. Door de naam van je team of vriendengroep op sweaters te drukken val je op!