Sweaters bedrukken

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Merk

Laat je hoodies en sweaters bedrukken bij Tigerprint. Je kunt onder andere kiezen voor sweaters en hoodies van de merken Stanley/Stella, Fruit of the Loom en Gildan. Deze zijn er allemaal in aparte modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Elk merk gebruikt een andere combinatie materiaal voor de truien. De Stanley/Stella truien zijn gemaakt van 85% gekamd katoen en 15% gerecycled polyester. De Gildan trui is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester en de Fruit Of the Loom hoodies zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. In de regel zijn de sweaters en hoodies van Gildan het goedkoopst.

Sweaters bedrukken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten sweaters en hoodies, voor iedereen is er wat wils. Zo is er een unisex sweater die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Of liever een sweater met een kraagje, het kan allemaal. Daarnaast hebben we ook voor kinderen leuke sweaters zodat ook zij er stoer bij lopen.

Een trui laten bedrukken voor teams of verenigingen

Veel mensen kiezen ervoor om sweaters te bedrukken wanneer ze met z'n allen aan een toernooi of evenement deelnemen. Zo laten verenigingen bijvoorbeeld vaak sweaters bedrukken zodat mensen hen herkennen. Wanneer je dezelfde bedrukte sweater of hoodie aan hebt, draag je meer het gevoel van eenheid uit. En door de naam of het logo van je vereniging of team op de sweaters te drukken val je op.

Hoodies bedrukken

Een hoodie is een lekkere warme trui met capuchon die je met een unieke tekst, logo of afbeelding kunt laten bedrukken bij Tigerprint. Zo zijn de hoodies perfect voor de wat koudere dagen of als je veel buiten bent. Daarnaast ziet een hoodie er ook sportief uit. Een hoodie is dus ideaal onder verschillende omstandigheden en de hoodie past iedereen. Laat daarom nu je hoodies bedrukken voor je sportteam of vereniging.

Bedrukte sweaters bestellen

Hoodies of sweaters bedrukken is erg eenvoudig bij Tigerprint. Je kunt direct online bestellen. Heb je vragen of hulp nodig bij je bestelling dan helpen wij je graag!