Caps

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Caps zijn de ideale promotieartikelen of relatiegeschenken.  Wil je jouw collega’s en relaties een cadeautje geven? Of wil je jouw bedrijf promoten tijdens een evenement om je naamsbekendheid een boost te geven? Bij Tigerprint kun je caps en petten bedrukken of petten laten bedrukken, zodat je herkenbaar bent voor jouw doelgroep. Ben je op zoek naar een pet, snapback, flat cap, baseball cap of army cap met opdruk? Kies dan je opdruk en bestel ze snel op de website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Petten bedrukken

Wil je petten bedrukken met een logo, tekst, naam of andere oplage? Kies een zwarte, witte, grijze, rode, groene of andere kleur pet. Vervolgens kies je zelf de bedrukking en kun je ze bestellen. Bovendien zijn de leuke petjes voor zowel mannen als vrouwen en kunnen in de zomer en winter gedragen worden. De petten zijn van het merk Beechfield en zijn van hoge kwaliteit. Dat komt doordat ze zijn gemaakt van katoen, polyester en zwaar gewassen katoen. Bij het ontwerpen van de petten is rekening gehouden met de mode trends. Hierdoor passen ze goed in het mode beeld en zullen ze door veel mensen worden gedragen.

Petten laten bedrukken

Het bedrukken van de petten kun je makkelijk overlaten aan Tigerprint. Met 25 jaar (and  counting) ervaring in het ontwerpen en bedrukken van kleding kun je op ons bouwen. Wanneer het gaat over het personaliseren van petten is bij ons niets te gek. Wil je jouw bedrijf meer zichtbaar maken door middel van petten bedrukken voor medewerkers en relaties? Voeg je petten toe aan de werkkleding? Of wil je saamhorigheid creëren bij je club of vereniging? Stuur je ontwerp door en wij zorgen ervoor dat de petten bedrukt bij jouw worden aangeleverd.

Caps bedrukken

Een flat cap, baseball cap of army cap zijn mooie mode accessoires die je wilt bedrukken. De caps zijn zorgvuldig ontworpen en de designs passen goed bij de modetrends. Caps van Beechfield zijn door zowel heren als dames te dragen. Petten zie je tegenwoordig overal. Of ze nou worden gedragen naar school, in de stad, naar evenementen, naar de supermarkt of tijdens het werk. Wanneer je een bedrukking plaatst op de caps die je uitdeelt ben je dus overal zichtbaar. Hiermee verhoog je de naamsbekendheid van je bedrijf. Wie wil er nou niet gezien worden door potentiële klanten? Laat nu je petten bedrukken bij Tigerprint.nl