Sportkleding bedrukken

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Merk


Behaal de beste sportprestaties in je bedrukte sportkleding. Tigerprint heeft een groot assortiment sportkleding om te bedrukken.

Sportkleding laten bedrukken

Heb je gym T-shirts voor de kinderen op school nodig of voor een speciale sportdag, wil je je eigen hardloop- of wielerteam herkenbaar maken of pak je het groter aan en steek je heel je club in dezelfde sportoutfit? Bij Tigerprint kun je alle sportkleding en accessoires die je nodig hebt bestellen en laten bedrukken.

Maak indruk met bedrukte sportkleding

Als je voor de dag komt met een professionele sportoutfit sta je al met 1-0 voor. Maak indruk op je tegenstander en laat je sportkleding bedrukken. Wil je sportkleding bedrukken voor een heel team dan zijn namen en rugnummers een veelvoorkomende bedrukking. Sport je bij een club dan is het logo een mooie toevoeging. De kleding kun je in de clubkleuren bestellen. Verder zou je tekst toe kunnen voegen, voor een speciaal toernooi bijvoorbeeld, of sponsorlogo’s. Je kunt zelfs een compleet sporttenue samenstellen met broek, shirt en vest en dit helemaal op elkaar afstemmen qua kleur en bedrukking. Met een bijpassende sporttas maak je het helemaal af, want je kunt bij Tigerprint ook sporttassen laten bedrukken.

Professionele sportkleding bedrukken

Alle sportkleding en de bedrukking daarvan is van hoge kwaliteit. Het moet natuurlijk vaak gewassen worden en dan nog steeds lang meegaan. Daarnaast is het draagcomfort belangrijk. Een ademende stof is belangrijk zodat je lichaam tijdens de inspanning goed kan ademen en zweet kan afvoeren. Ook is het fijn als je tijdens het sporten geen last hebt van de kleding door bijvoorbeeld vervelende naden of irriterende labels. Tigerprint heeft de sportkleding zorgvuldig geselecteerd op al deze kwaliteiten. De T-shirts hebben bijvoorbeeld een gedrukt label in de nek. En de shirts zijn vochtregulerend en sneldrogend. Je blijft aan het eind van je sportactiviteit dus niet met klam en koud shirt zitten. Daarnaast bestaat het assortiment sportkleding uit collecties voor dames, heren en kinderen zodat er voor iedereen een goede pasvorm te vinden is.