T-Shirts bedrukken

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

MerkT-shirts bedrukken om in te werken, voor je vereniging, school of als merchandise? Kies uit modieuze T-shirts van Stanley/Stella, voordelige T-shirts van Gildan of Fruit of the Loom, of de oerdegelijke T-shirts van Santino.

Eenvoudig online T-shirts bedrukken

Je kunt eenvoudig online je T-shirts bestellen om te laten bedrukken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding. Kies je model T-shirt, selecteer een kleur en voer de aantallen in. Vervolgens kun je simpel de bestanden van je ontwerp uploaden. Wij bedrukken je shirts en sturen ze naar je op met UPS.

Je kunt verschillende soorten T-shirts laten bedrukken; voor dames, heren en kinderen, met lange of korte mouw, zonder mouwen (tanktops), strakke (fitted) T-shirts of juist gewone (regular) shirts. Alle T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

T-shirts laten bedrukken

T-shirts laten bedrukken en bestellen gaat bij Tigerprint eenvoudig en snel. Bij Tigerprint is het mogelijk om je eigen ontwerp op een T-shirt te laten drukken. Je hebt geen dure ontwerper nodig om unieke T-shirts te maken voor je vereniging of voor merchandise. Nee, je voegt eenvoudig je eigen afbeelding, logo’s en tekst toe en bepaalt de positie op het shirt. Je kunt natuurlijk ook een bestaand ontwerp op een T-shirt laten bedrukken.

Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw T-shirts te bedrukken en worden ze naar je opgestuurd. Ga je met je muziekvereniging op pad, of heb je met je klas een uitje, dan ziet het leuk eruit als iedereen hetzelfde gekleed is. Dit creëert een gevoel van saamhorigheid. Tevens zien mensen meteen dat jullie een groep zijn. Of als je ergens met je band optreedt, dan is het leuk om bedrukte T-shirts te verkopen aan jouw fans. 

Shirt laten drukken? Let op met wassen

Heb jij een leuk T-shirt laten bedrukken? Let dan wel even op als je gaat wassen. Het is aan te raden om het T-shirt met opdruk binnenstebuiten te keren en op maximaal 30 graden te wassen. Zo blijft de print het langste mooi. Stop je bedrukte T-shirt nooit in de droger, maar hang het aan een hanger of laat het aan een droogrek drogen. Ga je het T-shirt strijken? Zorg er dan voor dat je niet met het strijkijzer over de print strijkt.