Mutsen

Prijs

t/m

Kleur

Merk


De winter, het moment van het jaar wanneer de dagen korter worden en het buiten kouder wordt. Niets is dan zo lekker als een warme muts die je oren lekker warm houden. Buiten de warmte die je krijgt van de muts, zijn mutsen helemaal hot en trendy geworden als mode accessoire. Wil je ervoor zorgen dat jouw medewerkers er mooi en warm bijlopen? Of wil je een muts weggeven als relatiegeschenk? Laat jouw mutsen bedrukken bij Tigerprint voor een mooie en warme winter.

 

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken doe je bij Tigerprint. Wil je een hoofddeksel kopen met een logo, een tekst of een naam? Je hebt de keuze uit zwarte, witte, rode, beige, roze en nog vele andere kleuren mutsen. Deze leuke mutsen zijn One Size en te dragen door zowel mannen als vrouwen. De mutsen van het merk Beechfield zijn dubbellaags gebreid en daardoor van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze gemaakt van 100% poly acryl en voelen ze daardoor heel zacht aan. Zo dragen jouw medewerkers of relaties de zachte mutsen en maak jij reclame. Wanneer ze over de kerstmarkt lopen, ze aan het schaatsen zijn of ze de vorst van de auto krabben.

Beanie bedrukken

De beanie van het merk Beechfield is een warme wintermuts, welke makkelijk te bedrukken is. De heren en dames die de gebreide muts dragen, zullen geen koude oren krijgen. De beanie is eenvoudig te ontwerpen. Het ontwerp bedenken is het enigste wat je hoeft te doen. Vervolgens bedrukken we jouw ontwerp op de muts en ontvang je ze, zodat je ze kunt uitdelen. Aan je collega’s, relaties of tijdens een dag op de beurs. Wie wil er nou niet dat potentiële klanten rondlopen met een muts van jouw bedrijf.

Mutsen laten bedrukken

Mutsen laten bedrukken om jouw medewerkers warm te houden tijdens de winter en tegelijkertijd zichtbaar zijn? Bij Tigerprint kun je goedkope wintermutsen laten bedrukken en ze bestellen vanaf 5 stuks. Met 25 jaar ervaring in het bedrukken van kleding kun je het bedrukken van mutsen aan ons over laten. Dan kun jij je focussen op het uitdelen ervan.

Houd je relaties en werknemers warm!

Wil je je relaties of werknemers voorzien van een muts, met een verwijzing naar jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bestel de mutsen direct! Bij vragen kun je ons bereiken via het contactformulier.