Vesten bedrukken

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

Merk

Wil je vesten bedrukken? In het assortiment van Tigerprint vind je vrouwen en mannen vesten en kindervesten om te laten bedrukken. Daarin heb je verder de keuze voor een vest met capuchon of zonder en een vest met rits of drukknopen in een varsity-stijl. We kiezen voor de beste kwaliteit vesten, zoals Stanley/Stella en Fruit of the Loom vesten. Deze vesten bedrukken wij voor altijd voordelige prijzen.

Vesten bedrukken van goede kwaliteit

Voor het bedrukken van vesten zorgt Tigerprint voor een assortiment vesten van goede kwaliteit. Van de merken Stanley/Stella, Fruit of the Loom, Gildan en AWDis zijn verschillende modellen vesten voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar. Elk merk staat voor kwaliteit. Het verschil tussen de merken is de samenstelling van de gebruikte materialen. Zo zijn Stanley/Stella vesten gemaakt van 85% gekamd katoen en 15% gerecycled polyester. Gildan vesten zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. De AWDis en Fruit Of the Loom vesten zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Als je goedkoop vesten wilt bedrukken, dan kun je kiezen voor Gildan. Dit merk is over het algemeen het goedkoopst.

Vesten bedrukken met logo voor je evenement of team

Vaak worden er vesten bedrukt voor diverse soorten evenement zoals sporttoernooien of festivals. Je kunt dan vesten laten bedrukken om te gebruiken als merchandise voor je bezoekers. Of je laat vesten bedrukken voor het personeel of bijvoorbeeld vrijwilligers, zodat zij herkenbaar zijn als aanspreekpunt. Een vest met het logo van je evenement is een leuk aandenken. Met het jaartal van de editie erop wordt het ook meteen een uniek exemplaar en verzamelitem.  

Bij een (sport)vereniging kan elk team zijn eigen uniek bedrukte vest dragen. Zo creëer je samenhorigheid binnen je (sport)team en maak je meteen indruk op de tegenstander. Een vest is daarnaast praktisch omdat je het snel aan- en uit kunt trekken. Daardoor is het tijdens meerdere seizoenen in het jaar te dragen. 

Vesten laten bedrukken

Vesten laten bedrukken is erg eenvoudig bij Tigerprint. Je kunt direct online bestellen. Hier heb je een uitgebreide keuze voor jouw gewenste kleur vesten en de benodigde maten. Heb je nog vragen of hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling dan helpen wij je graag! Daarvoor kun je contact opnemen door te bellen of mailen.