Polo's bedrukken

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Merk


Bij Tigerprint kun je polo's bedrukken tegen een scherpe prijs. We bieden verschillende opties voor mannen en vrouwen. Zo is de Gildan Softpolo een van de favorieten voor mannen, en bijvoorbeeld de Fruit of the Loom Ladyfit polo voor vrouwen. Alle polo's zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL en in meer dan twintig verschillende kleuren.

Poloshirt bedrukken

Een polo T-shirt heeft een net iets strakkere en nettere uitstraling dan een gewoon T-shirt. Een poloshirt is daardoor uitermate geschikt als bedrijfskleding, maar ook als je bijvoorbeeld met je muziekvereniging op stap gaat. Een polo bedrukken met een bedrijfslogo of iets anders zorgt voor een representatieve uitstraling en een goede herkenbaarheid. 

We kunnen zowel een dames polo's bedrukken als polo's voor heren. Alle polo's hebben een mooie fit en zitten perfect. Ook voor kinderen zitten er polo's in ons assortiment. Deze kinderpolo's zijn beschikbaar in 11 leuke kleuren. 

Goedkope polo laten bedrukken

Tigerprint heeft goedkope polo T-shirts in haar assortiment die tegen een scherpe prijs bedrukt kunnen worden. Wil jij ook goedkope poloshirts bestellen voor je vriendengroep, werk of vereniging dan kun je eenvoudig via de website je bestand aanleveren waarmee we de poloshirts bedrukken. Je kunt vervolgens zelf de positie van je drukwerk bepalen; moet de bedrukking bijvoorbeeld op de voorkant worden gedrukt, of liever achterop of op de mouw? Het is allemaal mogelijk!

Ruim 25 jaar ervaring in polo's bedrukken

Tigerprint is al sinds 1989 bezig met textiel drukwerk. Je kunt bij ons polo's laten bedrukken, maar ook T-shirts, jassen en truien. Tot onze klanten behoren onder andere het CDA, Within Temptation, Elsevier en Ben & Jerry's. Bij Tigerprint ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Over polo's

Een poloshirt of kortweg polo is een informeel kledingstuk met (gewoonlijk) korte mouwen, een kraag zoals dat van een overhemd en een korte sluiting met knoopjes aan de voorkant.

Het polo T-shirt werd in de jaren twintig van de vorige eeuw ontworpen door de Franse tenniskampioen René Lacoste. In die tijd speelde men volgens de etiquette van het tennis in een wit poplin overhemd met lange mouwen. De warme Amerikaanse zomers maakten het dragen van deze shirts, met name voor professionals, weinig comfortabel. Lacoste ontwierp het poloshirt voor eigen gebruik en droeg hem voor het eerst in 1926. In 1933 bracht Lacoste, in samenwerking met zijn vriend André Gillier, het poloshirt op de markt. Dit was een groot succes. 

De naam Lacoste is onlosmakelijk met de polo verbonden geraakt en Lacoste is tot op de dag van vandaag, naast Ralph Lauren, één van de belangrijkste producenten van kwaliteitspolo's. Pas in de jaren zestig trad het poloshirt uit z'n sportieve context en werd het ook gedragen in het dagelijkse straatbeeld.