T-Shirts

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Werkshirts bedrukken van hoge kwaliteit? Kies dan voor de werkshirts van Santino. Deze hebben een goed draagcomfort en behouden hun kwaliteit na vele wasbeurten. 

Goede kwaliteit werkshirts

De duurzaamheid van werk T-shirts is belangrijk. Ze moeten lang mee gaan en hun kwaliteit behouden. Werkshirts moeten tegen een stootje kunnen, afhankelijk van de werkzaamheden. Daarnaast zullen ze vaak gewassen worden. En na alle wasbeurten moeten de shirts natuurlijk mooi blijven. Om aan deze kwaliteitseisen te voldoen bieden we werk T-shirts van het merk Santino aan. Dit merk is gespecialiseerd in werkkleding en staat bekend om hun hoge kwaliteit. De werk T-shirts die wij aanbieden om te bedrukken behouden dus hun kleur en pasvorm en de stof blijft zacht.

Daarnaast is het draagcomfort van werkshirts een belangrijk punt. Je werknemers moeten hun werk op een prettige manier kunnen doen. Kleding heeft hier veel invloed op. Je wil je bijvoorbeeld flexibel kunnen bewegen. De werk shirts van Santino zijn gemaakt van 100% katoen. Dit rekt goed mee en bij inspannende werkzaamheden hou je een fris gevoel. Wil je de kwaliteit in het echt bekijken en voelen dan kun je langskomen in de winkels in Tilburg en Breda.   

Werk T-shirts bedrukken

Met werk T-shirts krijg je een uniforme uitstraling op de werkvloer. Voor het personeel is het ook fijn als ze T-shirts van het bedrijf krijgen, dan hoeven ze hier niet zelf naar op zoek. Je kunt heel basic voor iedereen dezelfde shirts bestellen. Maar bij een groot bedrijf kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om per afdeling een andere kleur shirt te dragen om iedereen nog meer herkenbaar te maken. Of je past de bedrukking aan per afdeling. De bedrukking is mogelijk op de voor- en achterzijde of op de mouw. 

Je kunt voor een unisex werk shirt kiezen maar er zijn ook heren en dames modellen die mooi aansluiten. Hierin heb je de keuze voor een V-hals of ronde hals. Alle shirts zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar dus altijd af te stemmen op jouw bedrijfslogo of gewenste bedrukking.

Werkshirts met bedrukking bestellen

Wij bedrukken je werk T-shirts graag. Met de zeefdruk techniek kunnen we voordelig grote aantallen werkshirts bedrukken. Deze bedrukking heeft mooie heldere kleuren en een zeer goede was bestendigheid. Vraag nu een offerte aan voor de bedrukking van werkshirts. Als je nog vragen hebt adviseren we je graag.