Sweaters & Vesten

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Tigerprint kan diverse soorten werk sweaters bedrukken in grote aantallen. Maak hieronder je keuze, voeg je bedrukking toe en bestel direct of vraag eerst een offerte aan.

Werktruien en vesten kopen 

Werksweaters en vesten zijn ideaal in de winter en wanneer je personeel buiten of in magazijnen werkt. Als de temperaturen nog wat wisselen is een werktrui ook fijn om over het werkshirt aan te trekken. Het shirt kun je in dezelfde kleur of een bijpassende kleur bestellen met dezelfde bedrukking. Zo straalt je personeel altijd uniformiteit uit.

Werktrui bedrukken voor je bedrijf

Je werknemers leveren goed werk af én zien er goed uit in een bedrukte werktrui. Zo maakt je bedrijf een professionele indruk. Bij Tigerprint heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen werktruien zodat je een sweater kunt kiezen die bij de werkzaamheden past. Bijvoorbeeld met een ronde hals of met een kraagje. Of kies een vest zodat dit makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden. Je bedrijfslogo of slogan kunnen we op de borst en/of op de rug drukken. Alle kleuren en stijlen zijn precies af te stemmen op je huisstijl. 

Goede kwaliteit werk sweaters

Werkkleding heeft veel te verduren. Bijvoorbeeld door het soort werk zoals bij beroepen in de bouw. Daarnaast wordt werkkleding dagelijks gedragen en dus ook vaak gewassen. Daarom hebben wij alleen maar de beste kwaliteit werktruien en vesten geselecteerd. 

Als een werknemer regelmatig een nieuwe trui nodig heeft, wil je die natuurlijk graag op voorraad hebben. Tigerprint kan uiteraard grote aantallen werksweaters bedrukken en leveren.