Prijs

t/m

Kleur

Merk

Bestel hier je bedrukte werkpolo’s voor dames en heren, met lange of korte mouwen en een groot aantal kleuren. Ook fluorescerende werkpolo’s om te bedrukken.

Werkpolo’s bedrukken of borduren

Bij Tigerprint kiezen we voor onze werkkleding voor de kwaliteit van het merk Santino. De werkpolo’s van Santino hebben naast de goede kwaliteit ook een mooi design en zijn in dames- en herenmaten verkrijgbaar. Een standaard polo valt vrij recht dus voor vrouwen is het dames model zeker aan te raden voor een mooie pasvorm. Daarnaast heb je de keuze voor polo’s met korte of lange mouwen. Zo kun je je bedrijfspolo’s op alle werktemperaturen afstemmen. Alle polo’s zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Naast een werkpolo in één kleur kun je ook voor mooie kleurcombinaties kiezen waarbij de kraag en schouders een andere kleur krijgen.

Naast het bedrukken van werkpolo’s kun je er ook voor kiezen om je logo of bedrijfsnaam te laten borduren. Een geborduurd logo op een polo geeft een heel stijlvolle uitstraling en het is wasvast. Alle werkpolo’s in het assortiment van Tigerprint zijn voor beide varianten van bedrukking geschikt.  

Bedrijfskleding polo’s voor diverse beroepsgroepen

In onder andere de horeca, als winkelpersoneel of in de zorg kom je in contact met klanten. Je wil dan dus dat je personeel een professionele uitstraling heeft. Polo’s hebben een wat stevigere stof en zien er netter uit door het kraagje. Met een bedrukte werkpolo komt je personeel dus goed voor de dag.

Signaal- en veiligheidskleding bedrukken

Is het nodig om extra op te vallen, bijvoorbeeld in de (wegen)bouw of bij veiligheidsdiensten, dan hebben we ook polo’s met reflecterende strips en fluorescerende polo’s in het geel of oranje in het assortiment. Ook hier kunnen we je bedrijfslogo of naam op drukken. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van bedrukking op fluorescerende polo's, neem dan contact met ons op, we adviseren je graag.