Zonder mouw

Prijs

t/m

Kleur

MerkLaat je T-shirts zonder mouw bedrukken met een eigen tekst, logo of afbeelding. Je kunt een tanktop laten bedrukken voor vrouwen of heren. Kies voor een slim fit tanktop of een wijder model. Bestel de tops zelf eenvoudig online. 

Tanktops bedrukken voor heren & dames

Wil je T-shirts zonder mouw bedrukken met een eigen tekst, logo of afbeelding? Je kunt een tanktop laten bedrukken voor vrouwen of heren. Hierbij heb je de keuze uit een slim fit tanktop of een wijder model. Deze zijn te bestellen in de maten XS t/m XXL (afhankelijk van het gekozen model). Je kunt kiezen uit verschillende bedrukkingen voor tanktops: één of meerdere kleuren en full colour bedrukking. Dit geldt zowel voor de voor- als achterkant van de top. De mouwloze shirts zijn al te bestellen vanaf 5 stuks. Elke bedrukte tanktop is met zorg afgewerkt en van hoge kwaliteit, dat is waar Tigerprint garant voor staat doordat we de bedrukking in eigen productie realiseren. 

Merken mouwloos shirt bedrukken

Je kunt bij Tigerprint kiezen uit verschillende merken mouwloze shirts om te bedrukken. Zo is de Gildan top er voor zowel mannen als vrouwen. Hij is gemaakt van 100% jersey cotton, en je hebt keuze uit 6 verschillende kleuren. Zie je hier niet de gewenste kleur tussenstaan? Kijk dan eens naar de Stella Dreamer, dit mouwloos shirt is beschikbaar in 23 kleuren. De Stella tanktop wordt gemaakt van 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen. 

Bedrukte tanktops om mee te sporten

De mouwloze shirts zijn zeker geschikt voor activiteiten in groepsverband. Door tanktops met bedrukking te dragen val je meer op als team of als groep. Zo kan iedereen gelijk zien dat jullie bij elkaar horen, of bij de verenging. Ideaal voor een wedstrijd of om te gebruiken voor een groot sportevenement.

Over de tanktop

De allereerste tanktops werden gedragen door soldaten in de Romeinse tijd. Voor deze soldaten diende het als ondergoed onder hun dagelijkse kleding. Deze tops waren voor hen makkelijker te wassen dan hun hele outfit. Ook tegenwoordig is de tanktop nog geliefd bij militairen, zo geliefd dat ze het zelfs in hun vrije tijd aan hebben en niet alleen onder hun uniform. Niet alleen soldaten maar ook sporters houden van de mouwloze shirts. De turners waren er al fan van in het jaar 1800. Ze droegen dit om koel te blijven tijdens het sporten. Ook hebben ze zo meer ruimte om met hun armen te bewegen omdat er geen mouwen aan zitten. Naast deze functionele oorsprong van de tanktop zien we het mouwloze hemd nu ook in het dagelijkse modebeeld terug. Vooral in de zomer is het een fijn basic item. De tanktop is dus echt voor iedereen geschikt. Laat je de tanktops bedrukken, dan maak je het nog leuker om ze te dragen!