Grote en kleine aantallen
Bestellen al vanaf 1 stuk
+ 3.000.000
t-shirts verkocht in NL
Vaste scherpe prijzen
Ons inkoopvoordeel is jouw winst
 

Sport t-shirts voor heren

Dry-Fit sport t-shirts bedrukken? Bij Tigerprint kun je sport t-shirts bedrukken met allerlei verschillende prints. De Dry-Fit shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kunt deze sport t-shirts bedrukken met bijvoorbeeld sponsorlogo's, namen en/of rugnummers. Dit is natuurlijk perfect voor een leuk event waar je als groep aan deelneemt. Denk bijvoorbeeld aan een hardloopwedstrijd waarbij je bedrijf, familie of vriendengroep als team mee doet. De Stedman Active sportshirts voor mannen die wij gebruiken om te bedrukken zijn van goede kwaliteit polyester en hebben een ronde hals en zijn geschikt voor elke sport.

Stedman Active 140 T-shirt Mesh Raglan
  • Normale pasvorm
  • Dry Fit 100% Polyester Mesh
  • 140 grams
Stedman Active Dry T-shirt
  • Body Fit
  • Dry Fit 100% Polyester
  • 140 grams
 
 
 
T-shirts korte mouw

T-shirts korte mouw

Meestverkochte T-shirts
 
T-Shirts lange mouwen

T-Shirts lange mouwen

all-weather shirts meer drukmogelijkheden
 
Tanktops heren

Tanktops heren

ideaal voor warme dagen
 
 
T-Shirts Organisch
 
T-Shirts Sport

T-Shirts Sport

Dry fit
 
T-Shirts Kinderen

T-Shirts Kinderen

Ook voor de kids uitgebreide keuze
 
 
Goedkope T-shirts bedrukken

Goedkope T-shirts bedrukken

De voordeligste shirts op een rijtje gezet.
 
 
 

Sportshirts bedrukken

Wanneer wij sportshirts bedrukken, krijg je een duidelijke, fijne zeefdruk op je t-shirt. Bij onze zeefdruk zijn alle Pantone kleuren mogelijk. Bij kleine oplages (15 shirts of minder) gebruiken we flex bedrukking. Het grote voordeel van bedrukte sportshirts is dat je opvalt en makkelijk zien wie en welk team zit. Bij vrijwel elke sport is publiek aanwezig, dus met een bedrukt shirt kun je boodschap overbrengen op de toeschouwers. Vooral bij wedstrijden, toernooien en grote evenementen is dit erg interessant voor zowel deelnemers als sponsoren. Deze sponsoren kunnen bijvoorbeeld de shirts betalen, met als tegenprestatie een opdruk van het bedrijfslogo op het t-shirt.

Voetbalshirts bedrukken

Voetbalshirts bedrukken is erg populair. Bijna iedereen die een voetbalshirtje draagt wil graag zijn eigen naam of de naam van zijn idool op de rug hebben staan. Elk jaar zijn er weer vele veld- en zaalvoetbaltoernooien. Vaak doen teams elk jaar weer mee. Het is dan van belang dat iedereen het zelfde shirtje draagt. Laat daarom voetbalshirts bedrukken voor een scherpe prijs bij Tigerprint. Zo kun je bijvoorbeeld namen, rugnummers, logo's en sponsors op je tenue laten drukken. Zo kun je opvallen, maar tegelijkertijd ook uniformiteit uitstralen. Heb jij al creatieve ideeën waarmee je jouw team het meeste op laat vallen?

Bekijk alle merken

Fruit of the Loom
Stanley & Stella
Santino
Beechfield
Stedman
Gildan