Prijs

t/m

Kleur

Merk

Wil je een sweater bedrukken voor heren? Je eigen heren trui bedrukken doe je gemakkelijk bij Tigerprint. Het ontwerp maak je helemaal naar je eigen wensen. Dan stuur je het door naar ons en dan gaan wij voor je aan de slag!

Hoodie heren bedrukken

Ben jij een man en zoek je naar een hoodie voor een evenement? Zoek je een hoodie voor je werk? Of ben je aan het zoeken naar truien die je kan bedrukken voor een vriendenweekend? Voor welke gelegenheid dan ook, een heren hoodie laat je bedrukken bij Tigerprint! Het bedrukken van de truien kun je bij ons goedkoop laten doen. Bovendien zorgen we ervoor dat ze snel klaar en op korte termijn worden geleverd.

Sweater bedrukken heren

In onze grote collectie vind je warme truien, zowel met als zonder muts of capuchon. Je kunt de heren sweater ontwerpen en bedrukken hoe jij dat wilt. In ons assortiment hebben we truien van de merken GILDAN, Fruit of the Loom, Just Hoods en Stanley & Stella. De sweaters van deze merken zijn kwalitatief sterk met de kleur die jij maar wilt. Van candy pink naar glazed green en van mid heather red naar serene blue. Verder hebben we niet alleen maatje XXS en maat 3XL, maar ook alles er tussenin. De sweaters zijn onder andere gemaakt van gesponnen en gekamd biologisch katoen, gerecycled polyester en ring gesponnen katoen.

Heren trui laten bedrukken

In de eerste plaats moet je de heren trui ontwerpen. Verzin een leuke opdruk die je er op wilt plaatsen. Bedenk een leuke tekst, zet er namen op of plaats een logo of afbeelding op de trui. Vervolgens stuur je het ontwerp door en dan zorgen wij dat we de heren trui bedrukken naar jouw wensen. Onze dienst is er namelijk op gericht dat alle truien naar jouw wensen worden opgeleverd. Kortom: Kies een trui uit, bedenk je opdruk en bestel snel bij Tigerprint.nl!