Prijs

t/m

Kleur

Merk

Wil je wielershirts, wielerkleding of fietsshirts bedrukken met een kleine oplage? Bij Tigerprint doe je dit snel en eenvoudig tegen een scherpe prijs. Kijk verder en vind de wielerkleding die je naar jouw wens kan maken! 

Wielershirts bedrukken en ontwerpen bij Tigerprint  

Ben je voor jouw wielerteam op zoek naar kleding die jullie kunnen dragen? Gaan jullie met het bedrijf een stuk fietsen? Of ben je voor een evenement aan het zoeken naar wielershirts? Wielershirts voor jouw bedrijf, team of evenement vind je bij Tigerprint! Bij ons kun je wielershirts namelijk laten bedrukken, zodat ze helemaal aansluiten bij jouw wensen. Zo kun je het personaliseren met een logo, naam, afbeelding of tekst. Je kunt zelf de ontwerpen maken en die naar ons opsturen. Dan zorgen wij ervoor dat de wielershirts bedrukt bij jou in de bus komen te liggen.  
 

Speciale verzoeken bij het bedrukken van fietsshirts?  

Bij het ontwerpen en bedrukken van fietsshirts is bij ons in principe niets te gek. Als je een speciale wens hebt of andere wensen hebt kun je het ons gewoon laten weten. Dan kijken we samen naar de beste oplossing. Zo kunnen wij je het beste helpen om fietsshirts te ontwerpen en bedrukken naar jouw wensen. Bovendien kunnnen we er dan voor zorgen dat de kwaliteit van de shirts en de bedrukking past bij jou verwachting. De kwaliteit van de shirts en de bedrukking vinden wij enorm belangrijk. De fietsshirts zijn ademend, zodat de huid comfortabel en koel blijft. Daarnaast zijn ze winddicht en van extreem lichtgewicht. Zo gaat er geen snelheid verloren tijdens het fietsen. 
 

Wielerkleding bedrukken kleine oplage  

Of je nou een wielershirt, wielertrui of een wielertenue wil laten bedrukken. Wielerkleding bedrukken met een kleine oplage, grote oplage, logo, afbeelding of tekst. Dat doe je bij Tigerprint. Wij hebben wielerkleding voor je in de aanbieding van het merk Spiro. Spiro maakt wielerkleding van uitstekende kwaliteit. De wielerkleding is in meerdere kleuren beschikbaar. Kies de kleding die jij wilt in de kleur die bij jou past. Maak dan een ontwerp en bestel jouw wielerkleding met opdruk!