T-Shirts

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Ben je op zoek naar een full-time textieldrukker die je sportshirts bedrukken? Wil je een dry fit shirt bedrukken? Of wil je een sportshirt laten bedrukken? Dan ben je nu op de juiste plek! Tigerprint neemt de bedrukking van T-shirts voor je uit handen. Bekijk onze sport T-shirts!

Sportshirts bedrukken voor je team of je vrienden 

Zit er een toernooi aan te komen met je team of vriendengroep? Of ben je op zoek naar warming-up of wedstrijd shirts? Om je team goed te kunnen verantwoorden wil je ze op dezelfde manier bedrukken om een eenheid te vormen. Bovendien kun je tegenstanders bang maken door er verzorgder uit te zien als team. Sportshirts bedrukken voor je team, club of vereniging is een leuke manier om een teamgevoel te creëren.
 

Een dry fit shirt bedrukken bij Tigerprint

Wil je een dry fit shirt bedrukken? Dat doe je bij Tigerprint! Bij ons kun je goedkoop sportshirts bedrukken. Onze shirts zijn vochtregulerend en drogen snel. Ze zijn ideaal voor in te sporten, want het label in de nek is gedrukt en schuurt dus niet.  Bovendien ademen de shirts goed door. Hierdoor zweet je minder en is het fijner om te sporten. De polyester shirts zijn van de merken Fruit of the Loom en Stanley & Stella. Deze merken maken kleding van goede kwaliteit. De dry fit lijn is gemaakt van licht materiaal en in meerdere kleuren en maten beschikbaar.
 

Sportshirt laten bedrukken

Wanneer je sportshirts heren of sportshirts dames wilt laten bedrukken, is het ideaal als dat voor je wordt gedaan. Jij geeft aan met welk ontwerp je de shirts wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat we de shirts bedrukken met een tekst, logo, afbeelding of opdruk. De shirts zijn ook goed te bedrukken met sponsors er op. Ook kun je bij ons hockeyshirts en voetbalshirts bedrukken met namen en rugnummers. Daarnaast is onze sportkleding ook te gebruiken voor andere sporten, zoals tennis, paddelen of basketbal. 
 

Bedrukte sportshirts bestellen

Ben je overtuigd en wil je dry fit shirts en sportshirts laten bedrukken bij Tigerprint? Vraag dan een offerte aan en kies een ontwerp uit. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst gaan wij voor je aan de slag met de bedrukking en ligt het binnen een mum van tijd bij jou in de brievenbus!