Kinderen

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Wil je het sportshirt of de sportkleding voor een kind bedrukken? Of wil je een kinder joggingbroek bedrukken? Dan ben je bij Tigerprint.nl aan het juiste adres. Met merken als Stanley/Stella en Fruit of het Loom koop je producten van goede kwaliteit. Kijk verder en vind de sportkleding die bij jou past!  

Sportshirt kind bedrukken 

Wij bieden gymkleding voor zowel meisjes als jongens voor je aan, die je naar jouw wensen kunt laten bedrukken. Heb je als school zijnde een sportshirt nodig voor gym? Zit de sport dag er aan te komen? Of wil je de kinderen met dezelfde sportshirts meenemen op schoolreisje? Ga dan voor onze sportshirts, waarbij je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren. Bovendien kun je ze natuurlijk laten bedrukken, zodat je het groepsgevoel versterkt. De sportkleding en gymkleding voor meisjes en jongens kun je in de volgende maten bestellen: 110/116/122/128/134//140/146/152/158. 
 

Sportkleding kind bedrukken 

Ben je op zoek naar sportkleding voor meisjes of voor jongens en wil je deze laten bedrukken? Sportkleding voor kinderen laat je bedrukken bij Tigerprint.nl. Kinderen willen er graag bij horen en met sportkleding rondlopen die de vrienden en vriendinnen leuk vinden. Met een bedrukking die wij er goedkoop voor je op laten zetten, lopen zij er gestyled bij. Sportkleding bedrukken met een logo, naam, tekst of afbeelding is heel eenvoudig en binnen mum van tijd geregeld. Om te beginnen kies je de sportkleding, een kleur en een maat uit. Vervolgens Kies je een bedrukking en plaats je je bestelling. Dan hoef je alleen nog maar te wachten en komt de bestelling zo bij je binnen. 
 

Kinder joggingbroek bedrukken 

Wat is nou leuker dan een kinder joggingbroek bedrukken met een logo, afbeelding, tekst of naam die je zelf kunt bedenken? Een gymbroek is door kinderen niet alleen te gebruiken voor de gym op school, maar ook op sportdagen. Verder worden joggingbroeken gedragen wanneer kinderen gaan tennissen, voetballen of een andere sport gaan beoefenen. Wil je bedrukte joggingbroeken bestellen? Kies een broek in de kleur die jij wilt, stuur de bedrukking door en bestel!