Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Heren

Weergave:TegelsLijst

Sportshirts bedrukken

Het grote voordeel van bedrukte sportshirts is dat je opvalt en makkelijk te zien is wie bij welk team hoort. Elk jaar zijn er weer vele sporttoernooien. Vaak doen teams elk jaar weer mee. Het is dan van belang dat iedereen hetzelfde shirtje draagt. Zo kun je bijvoorbeeld namen, rugnummers, logo's en sponsors op je tenue laten drukken. Hiermee val je op en straal je tegelijkertijd uniformiteit uit. 

Bij veel sportwedstrijden is ook publiek aanwezig, dus met een bedrukt shirt kun je een boodschap overbrengen op de toeschouwers. Vooral bij wedstrijden, toernooien en grote evenementen is dit erg interessant voor zowel deelnemers als sponsoren. Deze sponsoren kunnen bijvoorbeeld de shirts betalen, met als tegenprestatie een opdruk van het bedrijfslogo op het sportshirt.

Dry-Fit shirt bedrukken

Bij Tigerprint kun je sport t-shirts bedrukken met allerlei verschillende prints. De Dry-Fit shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kunt deze sport t-shirts bedrukken met bijvoorbeeld sponsorlogo's, namen en/of rugnummers. Dit is natuurlijk perfect voor een leuk event waar je als groep aan deelneemt. Denk bijvoorbeeld aan een hardloopwedstrijd waarbij je bedrijf, familie of vriendengroep als team mee doet. De sportshirts voor mannen die wij gebruiken om te bedrukken zijn van goede kwaliteit polyester en hebben een ronde hals. Daardoor zijn ze geschikt voor elke sport.

 

Heb jij al creatieve ideeën waarmee je jouw team het meeste mee laat opvallen? Plaats dan snel je bestelling.