Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Heren

Dry-Fit sport t-shirts bedrukken? Bij Tigerprint kun je sport t-shirts bedrukken met allerlei verschillende prints. De Dry-Fit shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kunt deze sport t-shirts bedrukken met bijvoorbeeld sponsorlogo's, namen en/of rugnummers. Dit is natuurlijk perfect voor een leuk event waar je als groep aan deelneemt. Denk bijvoorbeeld aan een hardloopwedstrijd waarbij je bedrijf, familie of vriendengroep als team mee doet. De Stedman Active sportshirts voor mannen die wij gebruiken om te bedrukken zijn van goede kwaliteit polyester en hebben een ronde hals en zijn geschikt voor elke sport.

Weergave:TegelsLijst

Sportshirts bedrukken


Wanneer wij sportshirts bedrukken, krijg je een duidelijke, fijne zeefdruk op je t-shirt. Bij onze zeefdruk zijn alle Pantone kleuren mogelijk. Bij kleine oplages (15 shirts of minder) gebruiken we flex bedrukking. Het grote voordeel van bedrukte sportshirts is dat je opvalt en makkelijk zien wie en welk team zit. Bij vrijwel elke sport is publiek aanwezig, dus met een bedrukt shirt kun je boodschap overbrengen op de toeschouwers. Vooral bij wedstrijden, toernooien en grote evenementen is dit erg interessant voor zowel deelnemers als sponsoren. Deze sponsoren kunnen bijvoorbeeld de shirts betalen, met als tegenprestatie een opdruk van het bedrijfslogo op het t-shirt.

Voetbalshirts bedrukken


Voetbalshirts bedrukken is erg populair. Bijna iedereen die een voetbalshirtje draagt wil graag zijn eigen naam of de naam van zijn idool op de rug hebben staan. Elk jaar zijn er weer vele veld- en zaalvoetbaltoernooien. Vaak doen teams elk jaar weer mee. Het is dan van belang dat iedereen het zelfde shirtje draagt. Laat daarom voetbalshirts bedrukken voor een scherpe prijs bij Tigerprint. Zo kun je bijvoorbeeld namen, rugnummers, logo's en sponsors op je tenue laten drukken. Zo kun je opvallen, maar tegelijkertijd ook uniformiteit uitstralen. Heb jij al creatieve ideeën waarmee je jouw team het meeste op laat vallen?