Kinderen

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Polo's voor kinderen bedrukken voor een school of vereniging? Je bestelt ze hier eenvoudig online. Kies je kleur, de maat, het aantal, voeg de bedrukking toe en bestel!

Polo's voor kinderen bedrukken

Een kinderpolo bedrukken hoeft geen lastig klusje te zijn. Als je weet waar de polo’s voor gebruikt worden kun je hier je keuze op afstemmen. Heb je bijvoorbeeld een kinderfeestje georganiseerd en krijgen alle kindjes een shirt mee naar huis? Of worden ze juist tijdens het kinderfeestje vies en zoek je daarom een niet te dure polo? Of heb je sportpolo’s nodig voor het hockey- of voetbalteam van je zoon of dochter? Dit zijn zaken waar je over na moet denken bij het kiezen van de polo. Daarna kunnen wij aan de slag om de kinderpolo's te bedrukken.

Kinderpolo bedrukken voor sportdag of feestje 

Voor kinderfeestjes of sportdagen is het natuurlijk ook leuk om t-shirts of polo's uit te delen. Zo kunnen de kinderen zich lekker uitleven zonder dat hun eigen kleding vies wordt. En door de mooie bedrukking hebben ze een leuk aandenken aan de dag.

Stanley & Stella kinderpolo

Voor kinderen hebben wij slechts één polo in ons assortiment, maar wel in super veel kleuren. Deze polo is van het merk Stanley & Stella en is de kindervariant van onze meestverkochte unisex polo voor volwassenen. Deze polo’s zijn gemaakt van 100% ringgesponnen, gekamd katoen en hebben een pique weving. De knoopjes hebben dezelfde kleur als het shirt en wij bedrukken natuurlijk graag het logo van jouw club of school op de borst of rug van de polo’s. Wil je meer informatie over het bedrukken van kinderpolo's of over onze polo’s in het algemeen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.