Prijs

t/m

Kleur

Merk


Hier vind je een groot aantal herenpolo's van verschillende merken. Na het selecteren van een polo kun je alle beschikbare kleuren, maten en bedrukkingsopties kiezen.

Welk soort heren polo bedrukken?

Wanneer je herenpolo's wil laten bedrukken kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Belangrijk is het doel van de bedrukte kleding voor ogen te houden, en aan de hand daarvan je keuze te maken.

Werkpolo's voor heren

Voor werkkleding zijn de polo's van Santino bij uitstek geschikt. Deze zijn hoogwaardig van kwaliteit en geschikt voor langdurig gebruik.

Goedkoop heren poloshirt

Wanneer de polo's voor een eenmalig evenement zijn bedoeld is het sowieso verstandig om voor de goedkoopste polo van het assoriment te gaan; de Gildan Ultra Cotton polo. Dit is een normale polo die er netjes uitziet. Een andere polo die relatief voordelig is, en ook in dames- en kinderuitvoering verkijgbaar is, is de Polo for him van Stedman.

Populaire polo's

Wanneer je op zoek bent naar een meer modieuze polo met een perfecte pasvorm, zijn de polo's van Stanley & Stella de beste keuze.

De Safran Polo van B&C tenslotte is al jaren onze bestverkopende polo. Het is een kwalitatief goede basic polo die uitstekend te gebruiken is als werk- of bedrijfskleding. Door zijn gunstige prijsstelling wordt hij verder toch ook vaak voor evenementen en promoties gebruikt.