Prijs

t/m

Kleur

Merk
Hier vind je dames polo's van diverse merken, kleuren en prijsklassen. Ze worden door middel van zeefdruk bedrukt zodat je jarenlang plezier hebt van de bedrukte polo van bijvoorbeeld je bedrijf of vereniging.

Dames polo bedrukken

Een dames polo bedrukken hoeft geen lastig klusje te zijn, zolang je maar weet waar de polo’s voor gebruikt worden. De belangrijke vraag is wanneer de polo’s gedragen moeten worden en wat de verdere intentie van de polo’s zijn. Worden de bedrukte polo’s gedragen tijdens werktijden? Of juist voor een sportgelegenheid? Of heb je toevallig een teamuitje gepland staan waarbij je werknemers niet helemaal schoon thuiskomen? Het is verstandig om hierover na te denken, voordat wij daadwerkelijk de damespolo bedrukken.

Poloshirt dames bedrukken

Het is natuurlijk mogelijk om een gewoon T-shirt te laten bedrukken, deze zijn vaak iets goedkoper dan polo’s en staan lekker casual. Waarom zou je dan juist poloshirts laten bedrukken? Wanneer je een bedrukt shirt wil gebruiken voor werknemers, dan sluiten polo’s daar vaak meer op aan. Dat komt omdat een polo een meer verzorgende en nettere uitstraling heeft dan een T-shirt. Polo’s worden ook regelmatig gebruikt voor sportgelegenheden, denk maar aan hockey en tennis. 

Goedkope poloshirts voor dames

Bij het zien van de prijs van onze poloshirts, sla je niet stijl achterover. Wij verkopen namelijk polo’s in verschillende prijsklasses en daar zitten dus ook goedkope poloshirts tussen. Niet alleen in de prijsklasse zitten grote verschillen. In ons ruime assortiment kun je kiezen uit verschillende kleuren, gemaakt van verschillende materialen en verschillende pasvormen. Zo hebben wij polo’s die mooi aansluiten, maar ook polo’s met een comfort fit voor een iets ruimere pasvorm. Wil je meer informatie over damespolo’s bedrukken of over onze polo’s in het algemeen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ook altijd even komen passen in de winkels in Breda of Tilburg.