Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Dames

Dames polo's vindt u hier in diverse merken, kleuren en prijsklassen. Ze worden door middel van zeefdruk bedrukt zodat u jarenlang plezier hebt van de polo van uw bedrijf of vereniging.

Weergave:TegelsLijst

Damespolo bedrukken


Een damespolo bedrukken hoeft geen lastig klusje te zijn, zolang u maar weet waar de polo’s voor gebruikt worden. Natuurlijk snappen wij wel, dat ze gebruikt worden om te dragen. De belangrijke vraag is alleen wanneer dat u de polo’s gedragen moeten worden en wat de verdere intentie van de polo’s zijn. Worden de bedrukte polo’s gedragen tijdens werktijden? Of juist voor sportgelegenheid? Of gaat heeft u toevallig een teamuitje gepland staan, waarbij uw werknemers niet helemaal schoon thuis komen? Het is verstandig om hierover na te denken, voordat wij daadwerkelijk de damespolo bedrukken.

Poloshirt dames


Het is natuurlijk mogelijk om gewoon een t-shirt te laten bedrukken, deze zijn vaak iets goedkoper dan polo’s en staan lekker casual. Waarom zou u dan juist poloshirts laten bedrukken? Wanneer uw shirts laat bedrukken voor uw werknemers of voor een sportgelegenheid, dan sluiten polo’s daar vaak meer op aan. Dat komt omdat een polo een meer verzorgende en nettere uitstraling heeft dan een t-shirt. Polo’s worden al regelmatig gebruikt voor sportgelegenheden, denk maar aan hockey, tennis en polo als sport zijn. Daarnaast is een polo ook zeer geschikt voor uw medewerkers, ook al zijn ze aan het werk en moeten ze wellicht zwaar werk verrichten een polo ziet er altijd netjes en professioneel uit. 

Goedkope poloshirts


Bij het zien van de prijs van onze poloshirts, slaat u niet stijl achterover. Wij verkopen namelijk polo’s in verschillende prijsklasse en daar zitten dus ook goedkope poloshirts tussen. Maar niet alleen in de prijsklasse zitten grote verschillen. In ons ruime assortiment kunt u dames polo’s aanschaffen in verschillende kleuren, gemaakt van verschillende materialen en verschillende pasvormen. Zo hebben wij polo’s die mooi aansluiten, maar ook polo’s met een comfort fit voor een iets ruimere pasvorm. Wilt u meer informatie over damespolo’s bedrukken of over onze polo’s in het algemeen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.