Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Kinderen

Polo's voor kinderen bedrukken voor een school of vereniging? Laat ze bij Tigerprint bedrukken. 

Weergave:TegelsLijst

Kinder polo bedrukken

Een kinder polo bedrukken hoeft geen lastig klusje te zijn, zolang u maar weet waar de polo’s voor gebruikt worden. Natuurlijk snappen wij wel, dat ze gebruikt worden om te dragen. De belangrijke vraag is alleen wanneer dat u de polo’s gedragen moeten worden en wat de verdere intentie van de polo’s zijn. Heeft u bijvoorbeeld een kinderfeestje georganiseerd en krijgen alle kindjes een shirt mee naar huis? Of worden ze juist tijdens het kinderfeestje vies en zoekt u juist een budget polo? Of heeft u sportpolo’s nodig voor het hockey- of voetbalteam van uw zoon of dochter? Dit zijn zaken waar u over na moet denken, voordat wij een kinder polo bedrukken.

Poloshirt kinderen

Het is natuurlijk mogelijk om gewoon een t-shirt te laten bedrukken, deze zijn vaak iets goedkoper dan polo’s en staan lekker casual. Waarom zou u dan juist poloshirts laten bedrukken? Het leuke van polo’s is, dat polo’s vaak een nettere en meer verzorgende uitstraling hebben. Vandaar dat polo’s ook vaak worden gebruikt voor sportgelegenheden of werkzaamheden. Maar voor kinderfeestjes is het natuurlijk ook leuk om t-shirts uit te delen. Zo kunnen ze zich lekker uitleven en hebben ze een leuk aandenken aan het kinderfeestje van uw zoon of dochter.

B&C kinder polo

Voor kinderen hebben wij in ons assortiment enkel één polo, maar wel in vele kleuren. Deze polo is van het merk Safran Kids, het is de kindervariant van onze meestverkochte unisex polo B&C Safran. Deze polo’s zijn gemaakt van 100% ringgesponnen, gekamd katoen en heeft een pique weving. De knoopjes zijn dezelfde kleur en wij bedrukken natuurlijk graag het logo van uw club of school op de borst of rug van de polo’s. Wilt u meer informatie over damespolo’s bedrukken of over onze polo’s in het algemeen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.