Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Heren

Hieronder ziet u een groot aantal herenpolo's van verschillende merken Wanneer u een polo selecteerd ziet u vervolgens alle beschikbare kleuren, maten en bedrukkingsopties.

Weergave:TegelsLijst

Wanneer u bij ons polo's laat bedrukken kan het lastig zijn de juiste keuze te maken. Belangrijk is het doel van de bedrukte kleding voor ogen te houden, en aan de hand daarvan uw keuze te bepalen.

Voor werkkleding zijn de polo's van santino bij uitstek geschikt. Deze zijn hoogwaardig van kwaliteit en geschikt voor langdurig gebruik.

Wanneer de polo's voor een eenmalig evenement zijn bedoeld is het sowieso verstandig om voor de goedkoopste polo van het assoriment te gaan; de Gildan Ultra Cotton polo. Dit is een normale polo die er netjes uitziet Een andere polo die relatief voordelig is, en ook in dames- en kinderuitvoering verkijgbaar is is de Polo for him van Stedman.

Wanneer u op zoek bent naar een meer modieuze polo met een perfecte pasvorm, zijn de polo' van Stanley & Stella de beste keuze voor u.

De Safran Polo van B&C tenslotte is al jaren onze bestverkopende polo. Het is een kwalitatief goede basic polo die uitstekend te genbruiken is als werk- of bedrijfskleding. Door zijn gunstige prijsstelling wordt hij verder toch ook vaak voor evenementen en promoties gebruikt