Stedman

Het kledingmerk Stedman is in 1953 opgericht in Asheboro in de staat North Carolina in de Verenigde Staten. Stedman produceert sportkleding en "basic active wear" als T-shirts, Sweaters. Sinds 2001 is Stedman ook op de Europese markt verkrijgbaar. Stedman kenmerkt zich door een beknopt assortiment, grote voorraden, goede kwaliteit en scherpe prijzen.
Bij Tigerprint kun je de kleding van Stedman laten bedrukken met bijvoorbeeld de logo's van je club, sponsoren of vereniging.

 
Stedman Active 140 T-shirt Mesh Raglan

Normale pasvorm
Dry Fit 100% Polyester Mesh
140 grams

Stedman Active 140 T-shirt Mesh raglan voor dames

Normale pasvorm
Dry Fit 100% Polyester Mesh
140 grams

Stedman Active Dry T-shirt

Body Fit
Dry Fit 100% Polyester
140 grams

Polo for Him van Stedman

Casual Fit
100% katoen
170 grams

Polo for Her Stedman

Medium Fit
100% katoen, 170 grams
Voordeligste damespolo uit ons assortiment

Stedman polo for kids

regular fit
100% katoen
170 grams

Stedman Active Dry dames Sport Shirt

Body Fit
Dry Fit, 100% polyester
140 grams

 
 

Stedman polo shirts

De polo is altijd een geschikt kledingstuk voor casual gelegenheden. Bij Tigerprint maken we gebruik van polo’s van het Amerikaanse merk Stedman. De polo shirts van Stedman zijn verkrijgbaar in een heren en damesmodel. Het kenmerk van Stedman shirts is het beknopte assortiment, grote voorraden en een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast heren en damespolo’s bevat de collectie van Stedman ook een basic sport t-shirt.

Stedman polo’s bedrukken

Wil je een polo bedrukken? Dan zijn de polo shirts van Stedman een goede keuze. Bij Tigerprint kun je de polo goedkoop bedrukken met bijvoorbeeld de logo's van je club, sponsoren of vereniging. Het is eenvoudig om de bedrukking via de website van Tigerprint te regelen. Je kiest je gewenste kleur, selecteert je eigen logo, afbeelding of tekst, bepaalt de juiste positie en bestellen maar! Tigerprint bezorgt vervolgens je bestelling bij je thuis. Woon je in, of in de buurt van Tilburg, dan kun je ook besparen op de verzendkosten door je bestelling zelf op te halen in onze showroom.

Stedman sportshirts bedrukken

Wil je sport shirts bedrukken voor je hele team? Dan kies je voor het Dry-Fit sport t-shirt uit de Stedman collectie. Dit basic sportshirt bestaat uit 100% Active-Dry Polyester en zorgt voor een luchtig gevoel tijdens het sporten. Sportkleding bedrukken is ook mogelijk bij Tigerprint. Je regelt het t-shirt bedrukken online. Kies de kleur van je team en maak de Stedman shirts af met namen en rugnummers. Misschien zijn er sponsoren die een bijdrage willen leveren door mee te betalen aan het sport shirts bedrukken in ruil voor het drukken van hun bedrijfslogo op jouw teamshirts. Met een uniek sport shirt krijgt je team een professionele uitstraling. Daarmee ben je je tegenstander meteen al een stap voor.