Stanley/Stella

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Stanley/Stella is ontstaan uit de overtuiging dat de textielindustrie op een meer verantwoordelijke manier moet handelen. Dit merk streeft daarom naar duurzame ontwikkeling in de hele toeleveringsketen. Stanley/Stella is lid van de Fair Wear Foundation (eerlijke handel) en is in het bezit van vele keurmerken (GOTS, OE 100, OE Blended, OEKO TEX®, REACH).

T-shirts van Stanley/Stella bedrukken

Tigerprint biedt diverse Stanley/Stella producten, waaronder organische t-shirts. Deze kunnen uiteraard door ons bedrukt worden. Het merk ontwikkelt kleding met respect voor mensen en de natuur. Sinds 2012 probeert Stanley/Stella de standaard normen en waarden in de textielindustrie te veranderen en op een nieuwe manier na te denken over het productieproces van kleding. Stanley/Stella kiest ervoor om alleen organisch katoen, linnen en wol te gebruiken dat minder water, energie en afval kost. Ook recylcing is belangrijk binnen het productieproces van het textiel. Zo wordt bijvoorbeeld plastic van PET flessen gerecycled om polyester te gebruiken voor de elasticiteit van de kleding.

Duurzame T-shirts van Stanley/Stella

Tigerprint maakt onder andere gebruik van het merk Stanley/Stella. Dit merk produceert haar kleding op een verantwoorde manier. Het textiel wordt op een duurzame manier ontwikkeld en er wordt op een eerlijke manier gehandeld. Denk je aan het milieu, kies dan voor Stanley/Stella.

De vrouwelijke modellen T-shirts uit deze kledinglijn hebben de naam Stella. In dit assortiment bevinden zich shirts van organisch katoen met V-hals, ronde hals of poloshirts. Elke versie heeft ook een mannelijke tegenhanger met de naam Stanley. In de mannenlijn is ook nog een organische sweater met ronde hals aanwezig. Aan de kinderen is ook gedacht. Voor hen is het Mini Stanley kinder T-shirt van organisch katoen beschikbaar. 

Organische T-shirts bedrukken

Wil je graag een organisch T-shirt met je eigen opdruk? Dat kan geregeld worden bij Tigerprint. Het is eenvoudig om een T-shirt online te laten bedrukken. Kies eerst het gewenste model uit de collectie met duurzaam ontwikkelde Stanley/Stella T-shirts. Vervolgens heb je per model de keuze uit een aantal beschikbare kleuren. Kies de kleur die het mooiste past bij het logo, afbeelding of tekst die je op het T-shirt wil laten drukken. Rond alle details af en je kunt je bestelling verzenden. Je kunt het beste grote aantallen in één keer bestellen. Dit beperkt de kosten en zo kan het bedrukken en de levering ook op een duurzame manier worden uitgevoerd.  

Stanley/Stella sweaters bedrukken 

Is het weer niet zo goed en draag je liever iets warmers dan een T-shirt? Dan kun je kiezen voor de organische sweater van Stanley/Stella en deze laten bedrukken bij Tigerprint. Deze sweaters zijn ook eenvoudig direct online bestellen. Heb je vragen of hulp nodig bij het bestelproces dan helpen we je graag! Neem dan contact met ons op.