Santino

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Santino is een Nederlands merk, voortgekomen uit Vespo. Santino is een kwalitatief erg goed merk, met name gericht op bedrijfskleding.

De werkkleding collectie is van hoge kwaliteit en heeft een overzichtelijk aantal kleuren die in bijna alle producten zijn doorgevoerd. Dit maakt het heel gemakkelijk om sets werkkleding samen te stellen.

Natuurlijk laat je je Santino werkkleding bedrukken bij Tigerprint. De Santino collectie is ook te zien in de Tigerprint showrooms in Tilburg en Breda.

Santino kleding bestellen 

Begin 2018 hebben we de Santino kleding aan onze collectie toegevoegd. Hiermee hebben we onze collectie uitgebreid met een kwalitatief hoogwaardig merk. De Santino kleding die wij bedrukken bestaat vooral uit bedrijfskleding en T-shirts. 

Santino shirts

Santino shirts zijn erg fijn om in te werken. In de ontwerpen is veel aandacht besteed aan het draagcomfort. Het vormbehoud van de shirts is hierdoor ook erg goed. De shirts van Santino hebben dus een lange levensduur. Voor dames en heren is er keuze voor een T-shirt met V-hals, ronde hals of een polo. Naast een shirt met korte mouwen kun je ook kiezen voor een longsleeve polo van Santino. Zo’n kraagje aan een shirt geeft een nette uitstraling. 

Santino werkkleding

Het merk Santino is een van de favorieten in de categorie werkkleding. De kwaliteit is goed en de kleding zit prettig. Voor allerlei soorten werkzaamheden kun je Santino shirts bedrukken voor je personeel. De Santino kleding is op zichzelf heel basic. Met een bedrukking laat je de kleding helemaal aanpassen aan je bedrijfsstijl. Wij voorzien de kleding graag van een opdruk, zoals een bedrijfslogo of slogan, op een bijpassende kleur shirt. Zo lopen je werknemers op de werkvloer in een herkenbare én comfortabele werkoutfit. 

Bestel nu goede kwaliteit werkkleding met bedrukking voor een goede prijs.