Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Gildan

Het Canadese merk Gildan, opgericht in 1984, is in Canada en de Verenigde Staten marktleider op het gebied van bedrukbare basics als T-shirts en sweaters. Ook in Nederland wordt Gildan kleding graag gekocht en gedragen. Gildan textiel is zeer comfortabel en perfect te bedrukken.

Wij bij Tigerprint adviseren Gildan vooral als het om grote aantallen gaat. Dit in verband met de grote voorraden en gunstige prijzen.

Wil je kleding van Gildan laten bedrukken in Breda, kom dan langs in onze winkel en we laten je zien welke kleuren en artikelen allemaal leverbaar zijn.

Weergave:TegelsLijst

Gildan kleding bedrukken

Gildan heeft een uitgebreid assortiment met kleding om te laten bedrukken. Je hebt hier de keuze uit diverse basic t-shirts en sweaters die beschikbaar zijn in een uitvoering voor mannen en vrouwen. Een Gildan sweater heb je in een uitvoering met of zonder capuchon en met of zonder rits. Kenmerkend voor het assortiment van Gildan is de ruime keuze aan kinderkleding. Voor kinderen kun je hier kiezen voor basic t-shirts, kindersweaters met een ronde hals, hooded sweaters met rits en hooded sweaters zonder rits. Al deze soorten kleding kun je makkelijk online laten bedrukken bij Tigerprint.

Kinder t-shirts bedrukken

Wil je een groep kinderen er uniform bij laten lopen, bijvoorbeeld tijdens schoolactiviteiten zoals excursies, sportdagen of een schoolreisje. Of organiseer je een kinderfeestje? Ook kindershirts zijn eenvoudig te bedrukken bij Tigerprint! Het merk Gildan biedt verschillende maten en kleuren kindershirts. Deze zijn te bestellen in grote of kleine oplages. Voor elke groep is er dus een passende mogelijkheid.

Goedkope basic t-shirts bedrukken

Bij Tigerprint kun je online goedkoop t-shirts laten bedrukken. In de categorie budget t-shirts bieden we een unisex t-shirt aan. Hier hebben we altijd een voorraad van beschikbaar. Vandaar dat voor dit basic t-shirt bodemprijzen gelden. Zo’n goedkoop shirt is ideaal wanneer je het snel nodig hebt en het model niet zo van belang is. Organiseer je bijvoorbeeld een evenement waar het dragen van het t-shirt maar voor een dag nodig is, dan is het budget t-shirt van Tigerprint de juiste keuze. Bekijk welke kleuren er beschikbaar zijn, kies je opdruk en maak je bestelling compleet.