B&C collection

B&C is een Europees kledingmerk dat zich vooral richt op de promotie en leisure branch. Zij voert producten als T-shirts, poloshirts, sweaters en andere basics. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Waterloo Belgie. De productie vindt plaats in Zuid-Oost Azie.

 
B&C Windjack Sirocco

Ruimvallend windjack
100% nylon

B&C Windjack Sirocco women

vrouwelijke snit
100% nylon

B&C Safran Polo

Regular Fit
100% pique katoen
180 grams

Polo Safran Timeless Women

Bodyfit
100% gekamd pique katoen
180 grams

B&C kinder polo Safran kids

regular fit
100% gekamd katoen
180 grams

B&C Hooded Sweat for him / her

Regular Fit
80% gekamd katoen, 20% polyester
Bedrukt 1 kleur 100 stuks 16,93

 
 

B&C collection 

De artikelen uit de B&C collection zijn ideaal om te laten bedrukken. Dit kledingmerk is speciaal gericht op de promotie en leisure branch en is dus een veelvoorkomend merk als het gaat om textiel bedrukken. In deze collectie vindt je polo shirts voor mannen, vrouwen en kinderen, hoodies en T-shirts. De producten van B&C zijn makkelijk te bedrukken met een eigen opdruk op je favoriete kleur t-shirt. B&C beschikt over het beste van alle werelden qua mode, kwaliteit, keuze, consistentie en beschikbaarheid.

B&C T-shirts laten bedrukken

Het B&C shirt met regular fit en ronde hals heeft een goede kwaliteit. Kies je voor het laten bedrukken van een T-shirt uit de B&C collectie dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen bij Tigerprint. Hier heb je geen dure ontwerper voor nodig. Via Tigerprint maak je snel en eenvoudig je eigen unieke T-shirts voor merchandise of je vereniging. Je kiest een afbeelding, logo en/of tekst en bepaalt de positie op het shirt. Nadat je online bestelling geplaatst is gaat Tigerprint je T-shirts bedrukken en ontvang je ze zo snel mogelijk thuis.

B&C polo met opdruk

De B&C Safran polo is de meest verkochte polo tegen een goede prijs. In de B&C collectie kun je kiezen voor een herenpolo, damespolo of kinderpolo in veel verschillende kleuren. Deze kwalitatief sterke polo van 100% katoen is eenvoudig te bedrukken via Tigerprint. Kies waar de bedrukking gedrukt moet worden, op de voorkant, achterkant of op de mouw, en plaats je bestelling. Met de keuze voor een poloshirt uit de B&C collectie kun je alles dus op elkaar afstemmen.

B&C sweaters bedrukken

De B&C hooded sweater is van hoge kwaliteit. De B&C sweater collectie bestaat uit een uitgebreide keuze aan maten en is geschikt voor mannen en vrouwen. Ook de sweaters van B&C kun je eenvoudig laten bedrukken bij Tigerprint. Een sweater uit de B&C collectie past bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer je met een vriendengroep deelneemt aan een sporttoernooi.