Grote en kleine aantallen
Bestellen al vanaf 1 stuk
Online, en echte winkels
Bestel snel online of kom langs in de winkel
Vaste scherpe prijzen
Ons inkoopvoordeel is jouw winst
 

Kinderkleding bedrukken

Ook voor kinderen bieden wij een leuke, vrolijke collectie bedrukbare t-shirts, polo's en sweaters. Onder andere van de merken Fruit of the Loom en Gildan. Beide merken staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u een uitje met de klas gepland? Dan is het leuk als iedereen hetzelfde gekleed is. De groep valt direct op en iedereen is snel en makkelijk terug te vinden. De kinderen hebben daarnaast een leuk aandenken aan de activiteit. 

 
Kinder T-shirts

Kinder T-shirts

Alle T-shirts voor kinderen
 
Kinder Sweaters

Kinder Sweaters

met of zonder hood
 
Kinder Polo's

Kinder Polo's

Overzicht van divers polo's voor kinderen
 
 
 
 
 

Kindershirts bedrukken

Naast het bedrukken van kleding voor volwassenen ben je ook voor kinderkleding bedrukken bij ons aan het juiste adres. Tigerprint heeft diverse soorten kinderkleding in het assortiment die geschikt zijn om te bedrukken met een leuke afbeelding, tekst of logo. Bedrukte kindershirts kunnen in kleine oplages geleverd worden, maar het kan ook in grotere oplages aan bijvoorbeeld scholen of verenigingen. Dit is handig voor excursies, sportdagen of schoolreisjes. Dan is het natuurlijk leuk als de hele klas hetzelfde eruit ziet. De kindershirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bekijk hieronder alle merken kleding die we bedrukken. 

Online kinderkleding bedrukken

We hebben twee fysieke winkels, eentje in Tilbrug en eentje in Breda. Hier kun je altijd terecht voor persoonlijk advies en het passen van kleding. Maar je kunt natuurlijk ook online kinderkleding bedrukken. Via onze website kun je het te bedrukken kinderkledingstuk uitkiezen. Er zijn veel soorten t-shirts, diverse sweaters of polo’s voor kinderen beschikbaar. Daarna kun je je bestelling helemaal invoeren naar jouw voorkeuren. Selecteer de juiste maat, kies je favoriete kleur en voer het aantal in. De gewenste bedrukking kun je hier ook makkelijk uploaden. Plaats je bestelling en we gaan aan de slag! Online kinderkleding bedrukken is makkelijk te regelen bij Tigerprint. Heb je nog vragen over je bestelling? Bekijk hier veelgestelde vragen. Maar je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Bekijk alle merken

Westford mill
Gildan
Stedman
Beechfield
Santino
Fruit of the Loom