Grote en kleine aantallen
Bestellen al vanaf 1 stuk
Gratis bestandscontrole
Geen verrassingen achteraf
+ 3.000.000
t-shirts verkocht in NL
 

Overig

Wanneer je petten wilt laten bedrukken, ben je bij Tigerprint aan het juiste adres. We hebben caps in allerlei verschillende kleuren en modellen. We hebben 5 panel caps, truckercaps, armycaps, rapper caps en vele andere modellen. De caps kunnen aan de voorzijde op het front door ons bedrukt worden met jouw logo. 

 
Tassen
 
Caps
 
 
 
 

Petten bedrukken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk, promotieartikel of merchandise? Door een pet te laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, bescherm je niet alleen je zakelijke relaties tegen de zon, maar wordt er tegelijkertijd reclame voor jou gemaakt. Naast het geven van een bedrukte pet als relatiegeschenk is het ook leuk om tijdens een beurs, evenement of festival petjes uit te delen aan bezoekers. Deel bijvoorbeeld petten uit op een festival en laat op deze manier honderden mensen reclame maken voor jouw bedrijf. 

Heb je binnenkort een sportdag met school? Om de teams goed uit elkaar te houden, kun je elke team een pet geven met een andere opdruk. Op deze manier voelen de kinderen zich nog meer betrokken bij het desbetreffende team.

Je kunt een bedrukte pet dus voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Wil jij ook een bedrukte pet? Bij Tigerprint kun je eenvoudig petten laten bedrukken met jouw ontwerp tegen een scherpe prijs! Heb je vragen over het bedrukken van petten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bekijk alle merken

AWDis
Fruit of the Loom
Lemon & Soda
Gildan
Stedman
Beechfield